tuhattori
HARRIKATU 2, 96200 ROVANIEMI
Avoinna Ma-Pe 10-17, La 10-14
Tuhat-Torin yhteystiedot :
Jari Vallas P. 0400-694496
Pöytävaraukset P. 016-310 000
E-mail:
  Myydään  Vuokrataan asunto CHA-AMISTA


Vuokrataan asunto CHA-AMISTA
Thaimaan Siaminlahden rannalta kalustettuja yksiöitä 10 kerroksesta.
http://thaimaa-cha-am.blogspot.com/

___________________________________________________________________
Jos aloitetaan lippujen ostosta, niin junaliput kannattaa ostaa Hualamphongin asemalta siitä ihan oikeasta lippukassasta, joka on sisääntuloaulassa jos pääovista tulette sisään, ihan suoraan edessä. Jos sen T.A.T. jutun olet lukenut, tiedät ettei kannata uskoa jos joku asemalla väittää että liput ovat loppu tms. Jos haluat ostaa liput asemalta etukäteen se onnistuu Reservation officessa joka sijaitsee pääovilta jonkin matkaa sisäänpäin oikealla.

Myös lippujen varaaminen etukäteen onnistuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen (tai faksi numeroon + 66 2 225 6068.): passenger-ser@railway.co.th . Sähköpostista (tai faksista) tulee ilmetä mistä mihin haluat liput, milloin ja mihin junaan, samoin luokka, mahdolliset paikkatoivomukset (esim. second class ac sleeper, one upper and one lower berth above each other) oma nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoite/faksinumero ja miltä asemalta noudat lippusi esim. Hualamphong tai Don Muang. Lippujen varaaminen maksaa 200 bahtia per varaus eli yksi tai kymmenen lippua, hinta on sama. Liput voit sitten lunastaa käteisellä viimeistään tuntia ennen junan lähtöä ilmoittamaltasi asemalta.

Bussilippujen osto turvallisiin, valtion bussiyhtiön busseihin, onnistuu linja-autoasemalta, sinun tapauksessasi Southern Bus Terminal, Sai Tai Mai, (Boromratchchonnani Rd, Bangkok Tel: (662) 435-1200, 434-7192). Nekin voi käydä ostamassa muutamaa päivää etukäteen. En ole kuullut että näissä busseissa olisi varkauksia ollut, vaan ne ovat tapahtuneet lähinnä Khao San Roadin "VIP-busseissa" joissa matkustajina pelkkiä turisteja ja bussitkin usein kaikkea muuta kuin VIP. Eli jos menet bussilla, mene bussilla joka lähtee linja-autoasemalta, ei guesthousen edestä.

Koh Taolle mennessä sinulla on kaksi vaihtoehtoa, eli voit mennä joko Chumphoniin tai Surat Thaniin, joista molemmista menee laivoja Koh Taolle.

Chumphoniin junamatka kestää n. 7 tuntia ja maksaa toisen luokan ilmastoidussa vaunussa alle 400 baht (second class ac special express railcar) tuohon n. 150 bahtia lisää jos kyseessä taas on makuuvaunu. Bussilla matka kestää suurin piirtein saman ja pikavuoro (ac) maksaa 272 baht. Chumphonista lähtee Koh Taolle ainakin aamu seitsemältä kolmen eri yhtiön laivoja. Laivamatka kestää 2 -3 tuntia laivasta riippuen. Eri laivayhtiöiden myyntimiehet ovat vastassa ainakin Bangkokista 22.50 lähtevää junaa, joka on Chumphonissa 05.52.

Matka junalla Surat Thaniin kestää n. 9½ - 12 tuntia junasta riippuen ja maksaa n. 750 baht 2 class ac sleeper/ 480 baht 2 class express ac railcar (nopein). Bussilla matka kestää n. 10 tuntia ja maksaa 24 paikkaisessa VIP bussissa 590 bahtia (normaalikokoinen bussi jossa vain 24 paikkaa, penkit saa miltei suoraksi, tietenkin ac, pikku naposteltavaa + virvokkeita), tavallinen pikavuoro (ac) 480bahtia. Surat Thanista menee laivoja Koh Taolle ainakin yksi aamulla ja yksi yölaiva myöhään illalla, hinta muistaakseni n. 400 bahtia ja matka kestää kuutisen tuntia.

Erinomainen sukelluskeskus Koh Taolla on tietenkin mm. Thaiklupin yhteistyökumppani suomalainen Koh Tao Divers, heidän hinnoistaan saavat Thaiklupin tunnistautuneet käyttäjät alennuksen. http://www.kohtaodivers.com/index-fi.html

Junista: http://www.seat61.com/Thailand.htm

Bussiaikatauluja, hintoja ja matka-aikoja: http://www.transport.co.th/Eng/HomeEnglish.

Ja ei kun hyvää ja turvallista matkaa!

Päivitetty: 20090330
Hinta: -   Sijainti: - Id# 02027
Myyjän yhteystiedot:
Tiedustelut:
eino
044-3663070
eino.kiiskinen@gmail.com
mikkeli

Tykkäämällä osallistut Ruotsin muumimukin arvontaan!

 Hakusana ID numero
eXTReMe Tracker
Uudet kohteet Kaikki kohteet All items in English Sivukartta